ERVARINGEN

Kennedy in brons. 18 september, zijn verjaardag, is hij weer thuis. We kregen vandaag het beeld van onze mooie lieverd. Zo emotioneel. We zijn blij dat Kennedy weer bij ons is. Wat heb jij dat mooi gedaan Sandra, dank!

– Harry

Wij zijn er heel erg blij mee. Iedereen zegt; het is precies Jack, alsof hij zo elk moment weg kan wandelen. Wat een vakwerk!

– Linette
Labradoodle
Labradoodle van brons

Sandra Pot heeft mijn lieverds weer een beetje tot leven gebracht. Woorden schieten tekort en mijn dankbaarheid is zo groot

– Ellen

Het is prachtig, een herinnering van Louis voor altijd! Het betekent meer voor mij dan woorden kunnen uitdrukken. Hij was mijn alles! Ik denk dat ik hem hiermee de eer heb bewezen die hij verdient.

Antonia
Jack Russel
Jack Russel in brons

Een verrassing voor de verjaardag van mijn vrouw. Noortje, heel goed gelukt! Mijn vrouw is er echt heeeeeel blij mee…

– Jan
RR
Bronzen Rhodesian Ridgeback

Nadat Hummie overleden was had ik besloten om een bronzen beeld van hem te laten maken om daar het as in te doen bij Sandra Pot. Ik ben er heel blij mee, hij lijkt echt op Hummie. Nu is hij toch een beetje thuis!

– Kaylee

Sandra heeft onze hond Jeli perfect in beeld gebracht. Het ontroerde mij enorm want de expressie die ze heeft vast weten te leggen is zo echt. De werkwijze van Sandra is ook als zeer prettig ervaren.

– Esther

Zo enorm blij met dit prachtige beeld! Dankjewel Sandra voor dit kunstwerk, het is werkelijk prachtig!

– Ewa

We zijn heel blij met het eindresultaat. En wat een werk hè. Super mooi!

– Otto

Heel erg bedankt voor het prachtige beeld!

– Corrie

Wat zijn wij ontzettend blij met dit bronzen beeld van Floor en Loes! Een prachtig verjaardagscadeau voor de 50-ste verjaardag van mijn man.

– Karin-Mieke
Cocker Spaniel
Bronzen Cocker Spaniëls

Werkelijk schitterend beeld voor de pensionering van mijn echtgenote gemaakt door Sandra Pot. Sandra je hebt mijn verwachtingen overtroffen en de pensionaris stil gekregen.

– Arie

Wij genieten nog steeds van een door Sandra Pot gecreëerd bronzen Paard sculptuur bij ons in de tuin. Een prachtig beeld waar wij nog lang van mogen en willen genieten!

– Arjen