Paardenbeelden op Outdoor Gelderland

Paardenbeelden op Outdoor Gelderland

bronzen paard

Outdoor Gelderland

Paardenbeelden op Outdoor Gelderland. Dit evenement vindt plaats op Sportpark Papendal van woensdag 3 juli tot en met zondag 7 juli 2019. Sinds 2005 is het internationale paardensportevenement niet meer weg te denken van de hippische kalender. U kunt hier genieten van olympische paardensporters in de disciplines dressuur en springen. Er is een uitgebreide winkelpromenade met verschillende standhouders. Wolff & Haslinghuis Linen Leisure Wear en bronzen beelden van Sandra Pot zijn samen in een mooie stand op dit evenement van de partij.

Paardenbeelden op Outdoor Gelderland

Andalusian Horse, paard van brons op een sokkel van glas

Wolff & Haslinghuis Linen Leisure Wear

Wolff & Haslinghuis levert tijdloze 100% linnen herenshirts. Deze stijlvolle shirts zijn te verkrijgen in twee modellen; classic en slim fit. Een mooi detail zijn de duurzame Corozo knopen met het logo van Wolff & Haslinghuis erin gelaserd. Een praktisch detail is het lusje onder de kraag om je shirt op te hangen. 100 % Linnen van Europees vlas uit Frankrijk. Vlas is zero waste, dus erg duurzaam. Geproduceerd bij een klein atelier in Portugal.

Paardenbeelden op Outdoor Gelderland

Paarden is en blijft een grote passie voor Sandra. Vanaf jongs af aan al paardengek. 25 Jaar geleden heeft ze haar paard als 3-jarige gekocht. Twee jaar geleden haar 28 jarig paard door hoefbevangenheid helaas moeten laten inslapen. Daarna heeft ze dit hoofdstuk afgesloten. Daarom vindt ze het zo fijn om paardenbeelden te maken. Zo kan ze toch nog een beetje met paarden bezig zijn. Tenslotte is dit een groot deel van haar leven geweest.

Topsportevenement

Tijdens dit topsportevenement zijn er vele top dressuur- en springcombinaties aanwezig in Sportpark Papendal. Veel ruiters reizen speciaal af naar Arnhem om deel te nemen aan dit grootste topsportevenement van Gelderland. Elk jaar bezoeken meer dan 30.000 mensen outdoor Gelderland om de dynamiek tussen topsport, bedrijfsleven en recreatie te ervaren.

Tags: , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *