Kunstroute Buren

Kunstroute Buren

bronzen paard

Kunstroute Buren staat in het teken van 15 jaar Buren B!zonder en gaat langs diverse ateliers van kunstenaars in de gemeente Buren. Op zaterdag en zondag 2 en 3 juni zijn de ateliers gratis geopend voor kunstliefhebbers. Het is het vijftiende jaar dat de kunstenaars Kunstroute Buren organiseren. Er worden demonstraties en art performances gegeven, u kunt kunst bekijken, luisteren naar de verhalen van de kunstenaars en natuurlijk kunst kopen.

Winfried van den Maagdenberg en Sandra Pot zijn deelnemers van Kunstroute Buren op het Landje tegenover het terras van Moeke Rhenen (aan de overkant van de Rijn). Op dit landgoed presenteren zij gezamenlijk sculpturen, bronzen beelden en schilderijen. Kom gezellig kijken onder het genot van een drankje.

Winfried van den Maagdenberg (1959) woont en werkt in Rhenen. Hij is beeldhouwer en schilder en maakt zowel figuratieve als abstracte beelden in steen en brons.

Sandra Pot (1970) woont en werkt in Rhenen. Ze schildert met acrylverf, op doek van verschillende formaten. Haar vrije werk is divers, meestal realistisch, soms wat abstract. Bronzen beelden maken is haar grote passie. Net als bij de schilderijen wordt de kunstenares ook hier geïnspireerd door de schoonheid van vrouwen en dieren, meestal figuratief en soms abstract.

Toegang is gratis, locatie t.h.v. Marsdijk 31 te Lienden

Tags: , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *