Expositie boekpresentatie Bonuszoon

Expositie boekpresentatie Bonuszoon

Expositie boekpresentatie Bonuszoon

Op zondag 19 mei jl. was de expositie boekpresentatie Bonuszoon. Een psychologische thriller van schrijfster Antoinette Kalkman. In haar Villa, genaamd Villa Kakelbont, op de Plantage Willem III te Elst (Utrecht). Achter op het terrein lopen de Konikpaarden en Galloway runderen te grazen. Een mooier uitzicht kun je je niet wensen. Ik was uitgenodigd om met mijn bronzen beelden te exposeren in de prachtige tuin. De exclusieve paarden van brons kwamen goed tot zijn recht in de mooie tuin en langs de grote vijver.

Research boek

Drie jaar geleden nodigde Antoinette mij bij haar thuis uit. Ze wilde research doen voor een hoofdpersoon uit haar nog te schrijven boek Bonuszoon. Tijdens de koffie heb ik haar uitgelegd hoe een beeldhouwster te werk gaat. Nu, ongeveer drie jaar later is het boek klaar en ik ben heel benieuwd naar het verhaal.

Boekpresentatie

Onder het genot van een High Tea werden er fragmenten voorgelezen uit Bonuszoon. sprak de geluksprofessor Patrick van Hees het publiek toe en vertelde acteur Loek Peters over hoe je een ander beter maakt. Er werd ook nog wat verteld over de historie van het landgoed Plantage Willem III, de plaats delict uit Bonuszoon. Het was al met al een zeer geslaagde middag en een mooie manier om boekliefhebbers bij elkaar te krijgen.

Expositie bronzen beelden
  • Madame
  • Andalusian horse
  • Fuego
  • Imagine
Korte inhoud van Bonuszoon

Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te achterhalen, dreigt ze de grip op haar leven te verliezen. Ze raakt verwijderd van haar geliefde en hun gezin en belandt in een levensbedreigende situatie. Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal? Ik zou zeggen; ren naar de boekhandel en ga het boek zelf lezen, het is zeker de moeite waard….

Tags: , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *