Exclusieve paarden van brons

Exclusieve paarden van brons

Exclusieve paarden van brons

Exclusieve paarden van brons

Een bronzen beeld voor op stal

Exclusieve paarden van brons voor in uw interieur of tuin of stal geven sfeer en allure. Ze zijn uniek omdat er maar één van gegoten is. Niemand anders heeft dit bronzen beeld. Het ene bronzen beeld is figuratief, de ander figuratief gecombineerd met abstract. Bij mijn laatste beelden; Cheval en Andalusian horse heb ik een gedeelte van het paard weggelaten. Dit om het bronzen beeld interessant te maken. Zo ben ik steeds aan het zoeken naar een nieuwe vorm. Anders dan anders. Geen kopie van een heel paard.

Exclusieve paarden van brons
Andalusian Horse

Figuratief en abstract

Bij Imagine is het hoofd figuratief en de hals abstract. Abstracte stroken in natuurlijke takvormen. Voornamelijk om een apart open effect te krijgen. Zo blijf je getriggerd om het bronzen beeld van alle kanten te bekijken.

Exclusieve paarden van brons
Imagine

Een open paardenbeeld

Libre (frans en spaans) betekent open, vrij, los, onbelemmerd. Ik heb ervoor gekozen om de exclusieve paarden van brons open te maken. Zo kan je van alle kanten door het paard heen kijken. De stoere sterke hals vind ik het belangrijkste deel van dit unieke paardenbeeld. Een gespierde hals maakt een paard mooi en krachtig.

Exclusieve paarden van brons
Libre

Figuratief paardenbeeld

Fuego (Spaans) staat voor vuur, hartstocht en enthousiasme. Een steigerend paard. De binnenkant van zijn lichaam is weggelaten.

Exclusieve paarden van brons
Fuego

Paarden leven in het hier en nu

Paarden zijn krachtig, elegant, sierlijk maar ook erg intelligent. Het mooie van paarden is dat ze leven in het hier en nu. Ze geven je steeds een nieuwe kans. Ze kijken eerlijk, zonder voorkennis, zonder te oordelen naar je. Hoe stroef het samenzijn ook verloopt. Zodra jij je aanpak wezenlijk verandert, reageren ze daar onmiddellijk op. Ze zien je zoals je op dat moment bent. Hoe je daarvoor handelde speelt geen rol meer. Bovendien zijn ze heel vergevingsgezind; ze vergeven je jouw fouten en accepteren je excuses. Daarom zijn het zulke mooie leraren.

Tags: , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *