Elegante dames van brons

Elegante dames van brons

Dame van brons

Deze elegante dames van brons geven uw interieur of tuin een exclusieve uitstraling. Een bronzen beeld zorgt voor sfeer en zal een eyecatcher zijn voor in uw tuin of voor bij de vijver of zwembad. Deze uniek gemaakte bronzen beelden geven een interieur of tuin allure en maken uw tuin onderscheidend van andere tuinen.

Madame en Mademoiselle

Deze franse dames, Madame en Mademoiselle, zullen uw tuin of interieur doen verfraaien. Bij het maken van een dame kijk ik naar een mooie uitdagende houding. Zo blijf je graag naar haar kijken. Alle kanten van het bronzen beeld moeten kloppen. Het liefst maak ik dames met een hoed en jurk. Leuk om deze gedeeltes van het beeld in het groen te patineren. De lichaamsdelen in donkerbruin. Deze dames zijn geplaatst op een sokkel van Impala graniet.

Elegante dames van brons
Mademoiselle

Bella Donna en Señorita

Bella Donna is een Italiaanse dame. Zij ligt in een uitdagende houding en trekt de aandacht naar haar toe. Ze is een pronkstuk op de tafel, zowel binnen als buiten. Op een spiegel toont ze ook prachtig.

Elegante dames van brons
Bella Donna

Señorita is een Spaanse dame. Ze is geplaatst op een prachtige Impala granieten sokkel. Ze kan op de rand van een tafel geplaatst worden, zodat haar benen vrij naar beneden hangen. Ook Señorita, momenteel getoond op Residence Rhenen, weet de aandacht te trekken, misschien wel door het splitje in haar jurk.

Elegante dames van brons
Señorita

Een bronzen beeld in opdracht

Uiteraard is het ook mogelijk om een bronzen beeld in opdracht te laten maken voor in uw interieur, in de tuin of voor bij de vijver. Het geeft u de unieke mogelijkheid om het vervaardigen van uw eigen unieke beeld van dichtbij mee te maken. Houdt u rekening met ongeveer 2 maanden voordat het bronzen beeld gereed is. U heeft dan iets unieks.

Tags: , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *