Een prettige werkomgeving met kunst op uw kantoor

Een prettige werkomgeving met kunst op uw kantoor

Een prettige werkomgeving met kunst op uw kantoor

Met kunst creëer je een fijne sfeer

Een prettige werkomgeving met kunst op uw kantoor. Met kunst creëer je een sfeer waarin het fijn werken is. Op kantoor is het belangrijk dat je geprikkeld wordt door kunst. Het maakt je creatief en laat je “out of the box” denken. Een prettige werkomgeving zorgt voor ontspannen en gemotiveerde mensen.

Met kunst zorg je voor een prettige werkomgeving

Finitouch Interieurbouw verzorgt zelf het mooiste interieur, maar hebben zelf ook een prachtig ingericht kantoor met heel veel inspirerende kunst. Op dit prachtige kantoor staan ook enkele bronzen sculpturen van mij, waaronder de hierna volgende beelden.

De bronzen beelden van Sandra op kantoor bij Finitouch

Mademoiselle, deze krachtige positieve dame met hoed geeft je rust. Elke keer dat je naar haar kijkt ben je meer in het hier en nu. Even een moment om na te denken wat je eigenlijk ziet. Een geniet momentje voor jezelf.

Een prettige werkomgeving met kunst op uw kantoor
Mademoiselle, dame van brons op een sokkel van gepolijst impala graniet

Floortje de kantoor teckel, een teckel van brons in twee gedeeltes op een sokkel van gepolijst zwart graniet. Ze is een lieve blije teckel en zorgt voor vrolijkheid op kantoor en verdient het om vereeuwigd te worden. Floor in brons staat op de receptie balie. Deze aparte bronzen teckel is anders dan anders. Het middenstuk is bewust weggelaten. De rest mag je zelf met je eigen gedachten invullen. Het nodigt uit om een gesprek aan te gaan. Deze kunst communiceert op een ongedwongen manier met klanten.

kunst op uw kantoor
Teckel van brons in twee gedeeltes op een sokkel van gepolijst zwart graniet

Bellezza, uitdagende liggende dame van brons. Sandra hoopt met deze dame dat ze creativiteit aanwakkert en er goede ideeën totstandkomen.

bronzen tuinbeeld
Bellezza, uitdagende dame van brons

Sogno di Bronzo, een spannende dames torso. Alsof je in een droom bent beland, een bronzen droom. Deze torso heb ik bewust open gemaakt. Je kan als het ware door haar heen kijken. Ze is spannend, anders dan anders, zodat je geprikkeld blijft om naar haar te blijven kijken.

Kunst op kantoor
Sogno di Bronzo, spannende dames torso

Kunst is goed voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid

Onderzoek heeft aangetoond dat kunst positief bijdraagt aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zo ook in een bedrijf om je creativiteit aan te wakkeren en met goede en nieuwe ideeën te komen.

Wil je ook kunst op kantoor?

Wens je ook een prettige werkomgeving met kunst op uw kantoor? Neem dan gerust contact op met mij door te klikken op onderstaande button:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,