Een gedenkteken op maat laten maken

Een gedenkteken op maat laten maken

Uniek bronzen paardenbeeld

Een gedenkteken op maat laten maken

Een gedenkteken op maat laten maken is en blijft een mooie herinnering aan een overledene. Als we te maken hebben met een overlijden, dan blijft het een gevoelig onderwerp. Toch willen mensen altijd betekenis geven aan het levenseinde. Wat is dan mooier dan een blijvende herinnering te laten maken….

Kunst communiceert zonder woorden

Vind troost in een bronzen beeld waar de as in zit, prettig om het bronzen beeld aan te raken, je weet dat de as van de overledene in het bronzen beeld zit, het voelt prettig als je weet dat de overledene nog dicht bij je is.

Een gedenkteken op maat laten maken

Samen een gedenkteken laten maken

Wat ook een mooi idee is; om samen een bronzen beeld te laten maken. Degene die overlijdt heeft dan mee kunnen denken en bepalen hoe het bronzen beeld er uit mag komen te zien. Je hebt beiden kunnen genieten van het kunstwerk dat jullie samen hebben laten maken. Het as van de overledene kan dan later in het beeld worden geplaatst. Dit bronzen beeld blijft een dierbare herinnering.

Een askoker in een bronzen beeld

Na de wettelijke termijn van één maand, waarin de as in het crematorium moet worden bewaard, kunt u zelf bepalen wat u met de as van uw dierbare wilt doen. U kunt een gedeelte van de as verstrooien op een door u gewenste plek. Een klein gedeelte van de as kan in een speciaal ontworpen rvs askoker worden gedaan. Deze rvs askoker wordt later in het bronzen beeld geplaatst.

Grafmonumenten met brons

De warme kleur en de rijke textuur maken dat brons een zeer waardig en bijzonder materiaal is dat veel doet met de uitstraling van een grafmonument. Brons is op veel manieren te gebruiken en met de verschillende patina’s is brons in veel kleuren af te werken. Of het nu gaat om een kleine decoratie, of juist een groot beeld: Brons zorgt altijd voor een fraaie toevoeging op een gedenkteken.

Tags: , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *