Bronzen beelden voor het interieur

Bronzen beelden voor het interieur

vrouw van brons

Bronzen beelden voor het interieur geven een exclusieve en kostbare uitstraling. Een exclusief ontworpen bronzen beeld maakt indruk op ieder persoon. De symboliek dat het kunstwerk meedraagt heeft vaak een groot psychologisch effect.  In 2011 heeft een groep onderzoekers met “The Hunt Study” aangetoond dat kunst positief bijdraagt aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid. De conclusie van dit onderzoek is dan ook; het hebben van kunst in huis of tuin, ons gelukkiger maakt. De bronzen beelden gaan uw leven lang mee, de meeste bronzen beelden gaan langer dan 1000 jaar mee, daarom is het een goede investering.

Hieronder treft u een paar bronzen beelden voor het interieur aan, deze elegante dames  zullen uw interieur doen verfraaien.

Madame en Mademoiselle

Madame en Mademoiselle zijn geplaatst op een impala granieten sokkel. Deze natuursteen is afkomstig uit Zuid-Afrika. Impala is zoals de meeste graniet soorten zuur- en vorstbestendig en daarom zeer geschikt voor zowel binnen als buiten.

Bovenstaande bronzen beelden in interieur kunnen tevens in uw tuin worden geplaatst. Een bronzen beeld zorgt voor sfeer en zal een eyecatcher zijn voor in uw tuin of voor bij de vijver. Bronzen beelden geven een tuin een “finishing touch” . De uniek gemaakte beelden van brons geven een tuin allure en maken uw tuin onderscheidend van andere tuinen.

Deze dames zullen uw tuin doen verfraaien.

Een bronzen beeld in opdracht

Uiteraard is het ook mogelijk om een bronzen beeld in opdracht te laten maken voor in uw interieur of in de tuin of voor bij de vijver. Het geeft u de unieke mogelijkheid om het vervaardigen van uw eigen unieke beeld van dichtbij mee te maken. In eerste instantie wordt  er in overleg het idee uitgewerkt. Meestal op basis van een brainstorm afspraak wordt er op basis van foto’s de gewenste positie of ontwerp bepaald. Vervolgens wordt er eerst een wasmodel gemaakt, zodat uw inbreng altijd mogelijk is voordat het definitief wordt gegoten. Het beeld wordt pas in brons gegoten als iedereen tevreden is over het wasmodel. Voor een uitgebreide uitleg hierover zie bronzen beelden en tuinbeelden.

CONTACT SANDRA

Tags: , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *