Bronzen beelden en schilderijen bij “Galerie Langs de Rijn”

Bronzen beelden en schilderijen bij “Galerie Langs de Rijn”

Wat een mooi, door de Culturele Regio georaniseerd evenement; De Hans Nijhof Kunst- Cultuurprijs
Bronzen torso
Sogno di Bronzo, torso van brons
Bronzen beelden en schilderijen bij "Galerie Langs de Rijn"
Teckel van brons op zwart gepolijst graniet

Expositie “Landschap in Beeld”

Bronzen beelden en schilderijen bij “Galerie Langs de Rijn”. De expositie “Landschap in Beeld” bij Galerie Langs de Rijn aan de Rijksstraatweg in Elst (Utrecht), trekt op de openingsdag veel belangstelling. Een expositie waar de kunst van Sandra Pot en Marieke Ackerman te zien was. De officiële opening trok veel belangstelling. Na enkele toespraken werd de belangstellenden de gelegenheid geboden om de landschapskunst van Marieke Ackerman te bewonderen en de fraaie sculpturen van de Rhenense Sandra Pot, waaronder een aantal dierfiguren. Een salonorkest speelde toepasselijke muziek tijdens de expositie.

Sandra en Marieke
Marieke en Sandra
Bronzen beelden en schilderijen bij "Galerie Langs de Rijn"
Bella Donna, dame van brons

Sandra Pot maakt bronzen sculpturen

Bronzen beelden en schilderijen bij “Galerie Langs de Rijn”. Sandra maakt prachtige bronzen sculpturen. Haar werk is uniek en ademt emotie en passie uit. Door haar creativiteit en aandacht voor detail, weet ze elk beeld tot leven te brengen. De Rhenense kunstenaar heeft een bijzondere passie voor paarden, honden en elegante dames, en weet deze thema’s op unieke wijze vorm te geven in haar kunstwerken. Haar werk varieert van vrij werk tot werk in opdracht, waarvoor ze steeds weer nieuwe uitdagingen en inspiratie vindt. Ze is vooral geïnspireerd door de schoonheid van vrouwen en paarden, dit vormt voor haar een onuitputtelijke inspiratiebron. Met haar bronzen beelden wil ze graag kracht, schoonheid, sierlijkheid en positiviteit uitstralen.

Bronzen beelden en schilderijen bij "Galerie Langs de Rijn"
Imagine, paard van brons
Bronzen dame
Madame, dame van brons van Sandra
Landschap schilderijen van Marieke

Marieke Ackerman maakt landschap schilderijen

De wandelaars op de Utrechtse Heuvelrug moeten schilder Marieke Ackerman op genoemde locatie wel eens aan het schilderen hebben gezien. Zij schildert het liefst buiten, plein air. Haar schilderstijl is los en schildert met duidelijke penseelstreken. Haar inspiratie vindt ze in de natuur. Ze zoekt in de natuur naar licht of mooie kleuren. In haar schilderijen probeert ze de essentie en de sfeer van de locatie te vangen.

Heeft u interesse in een bronzen beeld of schilderij? Neem gerust contact op met de kunstenaars voor meer informatie.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,