Aparte paarden sculpturen

Aparte paarden sculpturen

Aparte paarden sculpturen

Aparte paarden sculpturen, deze kunnen in het gewenste formaat gemaakt worden. Wenst u iets unieks in de tuin of in uw interieur of bijvoorbeeld voor op uw stal? Misschien een goed idee om een bronzen beeld naar eigen wens te laten ontwerpen. Het is namelijk nog leuker om zelf hierbij betrokken te zijn. Meegenomen te worden in het maakproces. Zo wordt het unieke eindresultaat deels van uzelf.

Aparte paarden sculpturen
Andalusian Horse

Bronzen paarden sculpturen geven sfeer en allure

Aparte paarden sculpturen voor in uw interieur of tuin of stal geven sfeer en allure. Deze bronzen beelden zijn uniek omdat er maar een van gegoten is. Niemand anders heeft dit bronzen beeld. Het ene bronzen beeld is figuratief, de ander figuratief gecombineerd met abstract. Bij de bronzen sculpturen; Cheval en Andalusian horse heb ik een gedeelte van het paard weggelaten. Dit om het bronzen beeld interessant te maken. Zo ben ik steeds aan het zoeken naar een aparte vorm. Anders dan anders. Geen kopie van een heel paard. Deze paarden staan op een sokkel van glas. Hier heb ik voor gekozen omdat het paard groen gepatineerd is en de zijkant van glas ook groen oogt, dit geeft een mooi chique geheel. Dit beeld zal je interieur zeker verrijken.

Combinatie figuratief en abstract

Bij Imagine is het hoofd figuratief en de hals abstract. Abstracte stroken in natuurlijke takvormen. Voornamelijk om een apart open effect te krijgen. Zo blijf je getriggerd om het bronzen beeld van alle kanten te bekijken. Dit bronzen beeld staat op een sokkel van cortenstaal. De oranje roestige kleur en het groen gepatineerde beeld versterken elkaar door de complementaire kleuren. Dit bronzen beeld wordt momenteel getoond in Restaurant de Rotisserie van Residence Rhenen.

Aparte paarden sculpturen
Imagine

Unieke open paardenbeelden

Libre (frans en spaans) betekent open, vrij, los, onbelemmerd. Ik heb ervoor gekozen om de aparte paarden sculpturen open te maken. Zo kan je van alle kanten door het paard heen kijken. De stoere sterke hals vind ik het belangrijkste deel van dit unieke paardenbeeld. Een gespierde hals maakt een paard mooi en krachtig. Dit bronzen beeld is geplaatst op een inlandse eikenhouten sokkel.

Aparte paarden sculpturen
Libre

Fuego (Spaans) staat voor vuur, hartstocht en enthousiasme. Een steigerend paard. De binnenkant van zijn lichaam is weggelaten. Dit bronzen beeld is geplaatst op een sokkel van zwart graniet.

Aparte paarden sculpturen
Fuego

Fuerza, (Spaans) staat voor kracht, energie, stuwkracht, aandrijving. Dit paardenbeeld is neergezet in een uitgestrekte draf. Alsof hij zo van de sokkel wegdraaft. Ook bij dit beeld is de binnenkant hol gemaakt en aan één kant langer gemaakt dan aan de andere kant.

Aparte paarden sculpturen
Fuerza

Heeft u interesse in aparte paarden sculpturen? Neem dan contact op met Sandra voor een vrijblijvende afspraak.

CONTACT SANDRA POT

Tags: , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *