Abstracte bronzen vrouwen beelden

Abstracte bronzen vrouwen beelden

Abstracte bronzen vrouwen beelden

Abstracte bronzen vrouwen beelden

Weer even wat anders dan een figuratief bronzen beeld…. meestal maak ik veelal realistische werken zoals vrouwen en dieren. Erg leuk om weer even iets heel anders te maken. La femme d’or is een abstracte liggende goudkleurige dame:

Abstract bronzen vrouwen beeld, gepolijst:

Abstracte bronzen vrouwen beelden

Bovenstaand bronzen beeld is nadat het terugkwam van bronsgieterij Flassh gepolijst in plaats van gepatineerd. Een gepolijst bronzen beeld kan alleen binnen in een interieur geplaatst worden. Een gepatineerd bronzen beeld kan altijd buiten blijven staan.

Combinatie figuratief en abstract, dat kan natuurlijk ook. Onderstaand bronzen beeld is licht bruin gepatineerd. Na het patineren is het flink teruggepoetst zodat de goudkleur van het brons weer wat naar voren komt. Het gepatineerde bronzen beeld kan altijd buiten blijven staan en heeft praktisch geen onderhoud nodig. Zie hieronder Dramatique:

Abstracte bronzen vrouwen beelden

Abstracte vormen:

Abstracte vormen, dat is een kunstvorm waarin niet wordt geprobeerd om objecten uit de werkelijkheid weer te geven, maar slechts vormen, kleuren, energie, evenwicht, de compositie, de ordening, de ruimtelijke werking. Het wordt ook wel non-figuratieve kunst genoemd. Het gaat om de reis, een avontuur, een gevoel voor schoonheid en het scheppen van een nieuwe werkelijkheid – de werkelijkheid van de maker, want er is geen voorbeeld om na te maken of een model of object om af en toe naar te kijken, dus de fantasie en de vrijheid van de maker zijn belangrijk.

Zie hieronder het proces van het maken van een abstract beeld voor in je tuin of op het terras of in huis.

Abstracte bronzen vrouwen beelden

Abstract beeld

Steeds meer mensen kiezen ervoor om exclusieve beelden in hun huis of tuin te hebben. Bronzen beelden geven een exclusieve en kostbare uitstraling. Bronzen beelden gaan erg lang mee en daarom is het een goede investering.

Een bronzen beeld kan persoonlijkheid geven aan je tuin of terras, maar kan ook je interieur een boost geven. Een bronzen beeld is echt een eyecatcher, blikvanger, een ware verrijking aan de ruimte.

CONTACT SANDRA POT

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *